Over Taaltrip.nl

Wil je Spaans leren in Spanje, daar waar de taal gesproken wordt? We zijn voor jou op zoek gegaan naar de beste taalscholen in Spanje waar les wordt gegeven door ervaren en gekwalificeerde leraren.

Je kan de taal leren in prachtige steden als Sevilla, Madrid, Málaga of Valencia, elk met bijzondere culturele bezienswaardigheden. Het grote voordeel van het leren van de taal in Spanje is dat je zowel tijdens de lessen als erbuiten de taal kan spreken en oefenen. De scholen bieden leuke en leerzame activiteiten naast de lessen waar je vrijblijvend aan kan deelnemen. Je kan daarbij denken aan een bezoek aan een museum, wandelingen door de stad, een ruta de tapas, flamenco-show, kook- en danslessen en een grote variëteit aan sportactiviteiten.

Wij geven je geheel gratis en vrijblijvend advies over de steden zelf en helpen je met het vinden van de juiste cursus en accommodatie in de stad van je keuze. Je kan starten met een cursus als je nog geen enkele kennis hebt van de taal, maar ook als je de taal al goed beheerst. Je kan een cursus boeken van 1 week of langer. De standaard cursus – Spaans intensief – bestaat uit 20 lesuren in een kleine groep. Daarnaast kan je kiezen voor aanvullende groeps- of privélessen. Wat de accommodatie betreft kunnen we bemiddelen met het vinden van een verblijf bij een Spaans gastgezin of een kamer in een eigen of gedeeld appartement.

Leg je wensen bij ons neer en we gaan actief voor je op zoek naar de best passende cursus en accommodatie binnen de stad naar jouw keuze.

Taaltrip – Spaans leren in Spanje – is een onderdeel van Espaans.nl

Espaans gelooft dat iedereen deze prachtige taal kan leren. Spaans is een belangrijke wereldtaal. De taal goed beheersen maakt een reis naar Spanje veel leuker en interessanter maar kan professioneel gezien ook een groot voordeel zijn.