Spaans leren op Mallorca

Mallorca is bekend als een van de beste vakantiebestemmingen, en het is een ideale locatie om Spaans te leren. Veel mensen associëren Mallorca met feesten en partijen, maar het eiland heeft veel meer te bieden. Voor mensen op zoek naar cultuur en natuur is er volop keuze.  Er zijn prachtige stranden, en de stad La Palma heeft een ruim aanbod van kunst en architectuur. Je kan de schitterende kathedraal bekijken, de kastelen, of de mooie steden en dorpen. De plaatsen Deia en Soller (bereikbaar per trein) zijn voorbeelden van stadjes die de moeite waard zijn om een dag te bezoeken. Met temperaturen tot 30°C in de zomer en ’s winters rond de 16°C is Mallorca een bestemming waar je het hele jaar door prima kan vertoeven.

Neem contact met ons op voor advies en een programma samengesteld op basis van jouw wensen. Voor dit advies en onze bemiddeling worden geen extra kosten in rekening gebracht.

De taalschool op Mallorca

Taaltrip werkt op Mallorca samen met een zorgvuldig geselecteerde taalschool. De school, opgericht in 1982, is gevestigd in een sfeervol pand in het centrum van de stad Palma de Mallorca. De school is aangesloten bij het gerenommerde Instituto Cervantes. Deze organisatie garandeert een zeer goede kwaliteit van lesgeven door gekwalificeerde leraren. Het pand is comfortabel en modern ingericht en voorzien van airconditioning.

De school organiseert dagelijks activiteiten, rondleidingen en excursies waaraan je kan deelnemen, zodat je voldoende gelegenheid krijgt om het Spaans naast de lessen te oefenen. De eerste dag wordt je getracteerd op een welkomstdrankje, je maakt een stadswandeling door Palma de Mallorca waarbij je diverse bezienswaardigheden in de stad bezoekt, er zijn Spaanse filmavonden op school en weekendexcursies.

Aan de hand van een schriftelijke en mondelinge niveautest wordt bepaald wat je huidige kennis is van de taal, en word je in de groep geplaatst met het juiste niveau. De groepen bestaan uit maximaal 6 tot 8 studenten.

De taalcursus

De school biedt diverse cursussen. De meest gangbare cursus is de cursus Intensief Spaans, welke bestaat uit 20 lesuren per week (4 per dag). Je kan er tevens voor kiezen extra groeps- of privélessen te boeken.

Verblijf in Mallorca

We helpen je graag met het vinden van de juiste accommodatie. Je kan hierbij denken aan een verblijf bij een Spaans gastgezin, een gedeeld of privéappartement.

De reis naar Mallorca

Het vervoer naar Mallorca dien je zelf te regelen. Vanaf het vliegveld kun met het openbaar vervoer naar je verblijf reizen (wij adviseren je graag), een taxi nemen of we kunnen een transfer voor je verzorgen.

Prijzen

Beschrijving 1 week 2 weken 3 weken 4 weken Extra week
Intensieve cursus (standaard) € 240,- € 455,- € 660,- € 840,- In overleg

Inschrijfkosten 25 euro (inclusief lesmateriaal, niveautest en certificaat). De intensieve cursus Spaans van 4 groepslessen per dag (totaal 20 lesuren per week) is de standaard en meest populaire cursus, beschikbaar op alle niveaus, van beginners tot gevorderden. Twee uur zal worden gewijd aan grammatica en twee uur aan de praktische toepassing en conversaties in het Spaans. Prijzen van overige cursussen op aanvraag.

Accommodatie

Beschrijving 1 week 2 weken Extra week
Deelappartement éénpersoonskamer € 150,- € 300,- In overleg
Deelappartement tweepersoonskamer € 240,- € 480,- In overleg

Standaard aankomst zondag en vertrek zaterdag. Prijzen en beschikbaarheid verblijf in privé-appartement, student residence hall of Spaans gastgezin op aanvraag. In het hoogseizoen gelden toeslagen.