Spaans leren in Málaga

Málaga heeft een prettig klimaat met de meeste zonuren van Spanje. In de winter is de gemiddelde temperatuur rond de 15 graden en in de zomer is het vrijwel altijd boven de 25 graden. De stad heeft vele bezienswaardigheden uit diverse culturen en maar liefst 28 verschillende musea. Je kunt er voordelig eten, drinken en uitgaan en er zijn dagelijks verschillende markten in en rond Málaga. Voor de strandliefhebbers is er het populaire Playa “Malagueta” en diverse andere stranden op loopafstand van het centrum. Leuk om te bezoeken is het nabijgelegen Pedregalejo, een voormalig vissersdorpje met vele visrestaurantjes aan een gezellige boulevard. Tot slot heeft Málaga een eigen vliegveld met dagelijks vele directe verbindingen vanuit Nederland en een modern treinstation met snelle verbindingen naar Cordoba, Granada, Sevilla.

Neem contact met ons op voor advies en een programma samengesteld op basis van jouw wensen. Voor dit advies en onze bemiddeling worden geen extra kosten in rekening gebracht.

De taalschool in Málaga

Taaltrip werkt samen met een zorgvuldig geselecteerde taalschool in Málaga. Deze partnerschool is aangesloten bij zowel de bekende keten International House als het Instituto Cervantes, wat een garantie is voor een goede service en kwaliteit van lesgeven. De school is gelegen in het hart van Málaga, vlakbij de beroemde winkelstraat Calle Larios.

Een prachtige locatie om Spaans te leren, waar je kan genieten van de gezellige Spaanse sfeer, de vele tapas bars en restaurantjes, en de diverse evenementen die deze stad te bieden heeft. De school organiseert diverse culturele activiteiten en excursies waar je aan deel kan nemen, zodat je kennis maakt met de stad en de omgeving.

Aan de hand van een schriftelijke en mondelinge niveautest wordt bepaald wat je huidige kennis is van de taal, en word je in de groep geplaatst met het juiste niveau. De groepen bestaan uit maximaal 8 tot 10 studenten. Het pand is comfortabel en modern ingericht en voorzien van airconditioning.

De taalcursus

De school biedt diverse cursussen. De meest gangbare cursus is de cursus Intensief Spaans, welke bestaat uit 20 lesuren per week (4 per dag). Je kan er tevens voor kiezen extra groeps- of privélessen te boeken.

Verblijf in Málaga

We helpen je graag met het vinden van de juiste accommodatie. Je kan hierbij denken aan een verblijf bij een Spaans gastgezin, een gedeeld of privéappartement.

De reis naar Málaga

Het vervoer naar Málaga dien je zelf te regelen. Vanaf het vliegveld kun met het openbaar vervoer naar je verblijf reizen (wij adviseren je graag), een taxi nemen of we kunnen een transfer voor je verzorgen.

Prijzen

Beschrijving 1 week 2 weken 3 weken 4 weken Extra week
Intensieve cursus (standaard) € 225,- € 450,- € 660,- € 870,- In overleg

De intensieve cursus Spaans van 4 groepslessen per dag (totaal 20 lesuren per week) is de standaard en meest populaire cursus, beschikbaar op alle niveaus, van beginners tot gevorderden. Twee uur zal worden gewijd aan grammatica en twee uur aan de praktische toepassing en conversaties in het Spaans. Prijzen van overige cursussen op aanvraag.

Accommodatie

Beschrijving 1 week 2 weken Extra week
Deelappartement éénpersoonskamer € 200,- € 400,- In overleg
Deelappartement tweepersoonskamer In overleg In overleg In overleg

Standaard aankomst zondag en vertrek zaterdag. Prijzen en beschikbaarheid verblijf in privé-appartement, student residence hall of Spaans gastgezin op aanvraag. In het hoogseizoen geldt een toeslag.