Spaans leren in Spanje

Spaans leren in Valencia

Valencia is één van de populaire bestemmingen als het gaat om Spaans leren in Spanje. De prachtige stad, zowel historisch als modern, is goed bereikbaar en heeft een heerlijk klimaat.

Spaans leren in Valencia
Spaans leren in Málaga

Spaans leren in Málaga

Málaga heeft het hele jaar een prettig mild en droog klimaat, biedt meer dan 14 km strand op loopafstand van het centrum en heeft vele culturele bezienswaardigheden.

Spaans leren in Madrid

De hoofdstad van Spanje behoort tot de topbestemmingen van het land, met veel historie, culturele evenementen, gezellige straten en pleinen, en een uitgebreid culinair aanbod.

Spaans leren in Madrid
Spaans leren in Sevilla

Spaans leren in Sevilla

Sevilla is een geweldige stad met haar vele Moorse en Romeinse bezienswaardigheden, een gezellige sfeer en een prettig klimaat. Lekker eten en drinken zijn een belangrijk onderdeel in het dagelijks leven.

Spaans leren in Alicante

Alicante ligt aan de oostkust van Spanje, aan de Costa Blanca. Het is de hoofdstad van de gelijknamige provincie Alicante, en tevens onderdeel van de autonome regio Valencia. Het is hier het hele jaar door goed toeven.

Spaans leren in Alicante
Spaans leren in Cádiz

Spaans leren in Cádiz

Deze oudste stad van West-Europa ligt in een prachtige baai waardoor het oude centrum zowel door schitterende stranden als water is omringt.  Een zeer geschikte locatie voor wie op zoek is naar een kleinere, vriendelijke locatie om Spaans te leren.

Spaans leren in Barcelona

Barcelona heeft naast de nabijgelegen stranden een uitgebreid gastronomisch aanbod, vele parken, festivals, leuke winkels, en is ook voor de cultuurliefhebber een geweldige locatie. De prachtige werken van Gaudí zullen je niet ontgaan tijdens je verblijf in deze veelzijdige stad!

Spaans leren in Barcelona
Spaans leren in Nerja

Spaans leren in Nerja

Nerja, met ruim 300 dagen zon per jaar, ligt in het diepe zuiden van Spanje op ca. 50km vanaf het vliegveld van Málaga. Nerja heeft een gezellig centrum, vele stranden en je kan er heerlijk eten. Er zijn diverse bezienswaardigheden welke de moeite waard zijn om te bezichtigen zoals het Balkon van Europa en de nabijgelegen grotten.

Spaans leren in San Sebastián

San Sebastián ligt in een prachtige baai en is bekend als de meest gastronomische plaats ter wereld. Het heeft een lang strand en een gezellig oud centrum met vele straten, pleinen en winkels. Het is een geweldige bestemming voor surfliefhebbers.

Spaans leren in San Sebastián
Spaans leren op Mallorca

Spaans leren op Mallorca

Mallorca is bekend als een van de beste vakantiebestemmingen, en het is een ideale locatie om Spaans te leren. Veel mensen associëren Mallorca met feesten en partijen, maar het eiland heeft veel meer te bieden. Voor mensen op zoek naar cultuur en natuur is er volop keuze.