Spaans leren in Barcelona

Barcelona is een goede bestemming om de Spaanse taal te gaan leren. Het heeft een prettig klimaat met zachte winters en warme zomers, vele culturele bezienswaardigheden zoals de Sagrada Familia, Arc de Triomf en de kathedraal, en het heeft een rijke geschiedenis. Het centrum is sfeervol en gezellig, met vele barretjes en restaurantjes. Barcelona heeft maar liefst acht universiteiten, en hierdoor heeft de stad een rijk studentenleven. En er worden regelmatig evenementen georganiseerd in de stad waar studenten aan deel kunnen nemen. De combinatie van perfecte winkelstad, veel bezienswaardigheden, heerlijk eten en de ligging aan het water maken van Barcelona de topbestemming die het is.

Neem contact met ons op voor advies en een programma samengesteld op basis van jouw wensen. Voor dit advies en onze bemiddeling worden geen extra kosten in rekening gebracht.

De taalschool in Barcelona

Taaltrip werkt samen met een zorgvuldig geselecteerde taalschool in Barcelona. De school is uitgerust met moderne lokalen, voorzien van airconditioning. Het is gelegen in het hart van de stad, op loopafstand van diverse restaurants, tapasbarretjes, museums en historische gebouwen. De school heeft grote en lichte gemeenschappelijke ruimtes. Je kan gebruikmaken van een computer ruimte, er is gratis toegang tot het internet, een studiecentrum, een kantine en een zonnig terras. De school is lid van de bekende Instituto Cervantes die toeziet op een goede kwaliteit van lesgeven door gekwalificeerde leraren.

De school organiseert dagelijks leuke en leerzame culturele en sportieve activiteiten waar de leerlingen vrijwillig aan deel kunnen nemen.

Aan de hand van een schriftelijke en mondelinge niveautest wordt bepaald wat je huidige kennis is van de taal, en word je in de groep geplaatst met het juiste niveau. De groepen bestaan uit maximaal 6 tot 8 studenten.

De taalcursus

De school biedt diverse cursussen. De meest gangbare cursus is de cursus Intensief Spaans, welke bestaat uit 20 lesuren per week (4 per dag). Je kan er tevens voor kiezen extra groeps- of privélessen te boeken.

Verblijf in Barcelona

We helpen je graag met het vinden van de juiste accommodatie. Je kan hierbij denken aan een verblijf bij een Spaans gastgezin, een gedeeld of privéappartement.

De reis naar Barcelona

Het vervoer naar Barcelona dien je zelf te regelen. Vanaf het vliegveld kun met het openbaar vervoer naar je verblijf reizen (wij adviseren je graag), een taxi nemen of we kunnen een transfer voor je verzorgen.

Prijzen

Beschrijving 1 week 2 weken 3 weken 4 weken Extra week
Intensieve cursus (standaard) € 229,- € 458- €687,- € 916,- In overleg

Inschrijfkosten 50 euro (inclusief niveautest en certificaat) & lesmateriaal 25 euro. De intensieve cursus Spaans van 4 groepslessen per dag (totaal 20 lesuren per week) is de standaard en meest populaire cursus, beschikbaar op alle niveaus, van beginners tot gevorderden. Twee uur zal worden gewijd aan grammatica en twee uur aan de praktische toepassing en conversaties in het Spaans. Prijzen van overige cursussen op aanvraag.

Accommodatie

Beschrijving 1 week 2 weken Extra week
Deelappartement éénpersoonskamer € 294,- € 588,- In overleg
Deelappartement tweepersoonskamer € 420,- € 840,- In overleg

Standaard aankomst zondag en vertrek zaterdag. Prijzen en beschikbaarheid verblijf in privé-appartement, student residence hall of Spaans gastgezin op aanvraag.