Spaans leren in Sevilla

Sevilla is een prachtige historische stad en heeft van alles te bieden. Vrijwel iedereen die Sevilla bezoekt raakt betoverd door de charme en schoonheid van deze stad. Sevilla heeft het grootste en best bewaarde historische centrum van Europa, een warm mediterraan klimaat, architectonisch erfgoed, veel cultuur, festivals en tradities, en je kan de diverse bestemmingen in het centrum makkelijk met de fiets of lopend bereiken. Het dagelijks leven (boodschappen, restaurants) is relatief goedkoop in Sevilla.

Neem contact met ons op voor advies en een programma samengesteld op basis van jouw wensen. Voor dit advies en onze bemiddeling worden geen extra kosten in rekening gebracht.

De taalschool in Sevilla

Taaltrip werkt in deze prachtige stad samen met een zorgvuldig geselecteerde taalschool opgericht in 1983, en lid van zowel de bekende keten International House als het Instituto Cervantes. Beide instanties zien toe op een uitstekende kwaliteit van lesgeven door gekwalificeerde leraren. De school is gevestigd in het centrum van Sevilla, vlakbij de grote kathedraal. Het pand is comfortabel en modern ingericht, voorzien van airconditioning, en heeft zowel een sfeervolle Andalusische patio als een een gezellig dakterras waar de studenten tijdens de pauzes kunnen vertoeven. De school heeft een uitgebreid sociaal programma waaraan je kan deelnemen. Je kan hierbij denken aan sportwedstrijden, tapas-tochten, danslessen en lezingen.

Aan de hand van een schriftelijke en mondelinge niveautest wordt bepaald wat je huidige kennis is van de taal, en word je in de groep geplaatst met het juiste niveau. De groepen bestaan uit maximaal 5 tot 10 studenten.

De taalcursus

De school heeft een ruim aanbod aan Spaanse taalcursussen. De meest gangbare cursus is de cursus Intensief Spaans, welke bestaat uit 20 lesuren per week (4 per dag). Je kan er tevens voor kiezen extra groeps- of privélessen te boeken.

Verblijf in Sevilla

We helpen je graag met het vinden van de juiste accommodatie. Je kan hierbij denken aan een verblijf bij een Spaans gastgezin, een gedeeld of privéappartement.

De reis naar Sevilla

Het vervoer naar Sevilla dien je zelf te regelen. Vanaf het vliegveld kun met het openbaar vervoer naar je verblijf reizen (wij adviseren je graag), een taxi nemen of we kunnen een transfer voor je verzorgen.

Prijzen

Beschrijving 1 week 2 weken 3 weken 4 weken Extra week
Intensieve cursus (standaard) € 225,- € 450,- € 660,- € 870,- In overleg

De intensieve cursus Spaans van 4 groepslessen per dag (totaal 20 lesuren per week) is de standaard en meest populaire cursus, beschikbaar op alle niveaus, van beginners tot gevorderden. Twee uur zal worden gewijd aan grammatica en twee uur aan de praktische toepassing en conversaties in het Spaans. Prijzen van overige cursussen op aanvraag.

Accommodatie

Beschrijving 1 week 2 weken Extra week
Deelappartement éénpersoonskamer In overleg In overleg In overleg
Deelappartement tweepersoonskamer In overleg In overleg In overleg

Standaard aankomst zondag en vertrek zaterdag. Prijzen en beschikbaarheid verblijf in privé-appartement, student residence hall of Spaans gastgezin op aanvraag.