Spaans leren in San Sebastián

San Sebastián is een prachtige stad gelegen aan de Golf van Biskaje, en heeft prachtige stranden. Doordat het in het noorden van Spanje ligt is het er in de zomer minder heet en dus wat aangenamer qua temperatuur. Het is een prima locatie voor surfliefhebbers en veel studenten combineren de taal- met een surfcursus. Donostia-San Sebastián zoals de officiële benaming is, ligt in een baai en staat bekend als een familiebadplaats. De stad is geliefd bij cultuuraanbidders vanwege de historie en de vele bezienswaardigheden en heeft heel wat te bieden op het gebied van gastronomie. San Sebastián werd verkozen tot cultuurhoofdstad van 2016.

Neem contact met ons op voor advies en een programma samengesteld op basis van jouw wensen. Voor dit advies en onze bemiddeling worden geen extra kosten in rekening gebracht.

De taalschool in San Sebastián

Taaltrip werkt samen met een zorgvuldig geselecteerde taalschool in San Sebastián. De school is aangesloten bij de bekende keten International House, en het Instituto Cervantes. Beide organisaties zien toe op een hoge kwaliteit van lesgeven door gekwalificeerde leraren.

De school is gevestigd in een sfeervol pand met een groot dakterras, en ligt op slechts 10 minuten afstand van het centrum en het surf-strand ‘Zurriola’. Het pand is comfortabel en modern ingericht en heeft 17 ruimte klaslokalen welke voorzien zijn van airconditioning. er is tevens een bibliotheek met computers waar studenten gebruik van kunnen maken, en gratis toegang tot het internet.

De school organiseert dagelijks culturele en sportieve activiteiten waar de studenten vrijwillig aan deel kunnen nemen, zoals een stadswandeling, ruta de tapas, een wijnproeverij, of een excursie naar Zarautz (bekend om het prachtige surfstrand).

Aan de hand van een schriftelijke en mondelinge niveautest wordt bepaald wat je huidige kennis is van de taal, en word je in de groep geplaatst met het juiste niveau. De groepen bestaan uit maximaal 6 tot 8 studenten.

De taalcursus

De school biedt diverse cursussen. De meest gangbare cursus is de cursus Intensief Spaans, welke bestaat uit 20 lesuren per week (4 per dag). Je kan er tevens voor kiezen extra groeps- of privélessen te boeken.

Verblijf in San Sebastián

We helpen je graag met het vinden van de juiste accommodatie. Je kan hierbij denken aan een verblijf bij een Spaans gastgezin, een gedeeld of privéappartement.

De reis naar San Sebastián

Het vervoer naar San Sebastián dien je zelf te regelen. Vanaf het vliegveld kun met het openbaar vervoer naar je verblijf reizen (wij adviseren je graag), een taxi nemen of we kunnen een transfer voor je verzorgen.

Prijzen

Beschrijving 1 week 2 weken 3 weken 4 weken Extra week
Intensieve cursus (standaard) € 180,- € 360,- € 540,- € 700- In overleg

Inschrijfkosten 60 euro (inclusief lesmateriaal, niveautest en certificaat). In een groep voor intensief Spaans zitten maximaal 8 tot 10 studenten. Er is veel aandacht voor de communicatieve vaardigheden en het begrijpen van de taal, en daarnaast is er tevens voldoende aandacht voor de overige vaardigheden, zoals lezen, grammatica en schrijven. Een intensieve cursus bestaat uit 4 lesuren per dag (totaal 20 lesuren per week). Prijzen van overige cursussen op aanvraag. Zomersupplement: 35 euro per week (01/07/2024 – 30/08/2024)

Accommodatie

Beschrijving 1 week 2 weken Extra week
Deelappartement éénpersoonskamer € 170,- € 380,- In overleg
Deelappartement tweepersoonskamer € 260,- € 520,- In overleg

Standaard aankomst zondag en vertrek zaterdag. Prijzen en beschikbaarheid verblijf in privé-appartement, student residence hall of Spaans gastgezin op aanvraag. De school rekent bemiddelingskosten (50 euro).

In het hoogseizoen (2 juni  t/m 14 september) zijn toeslagen van toepassing!