Spaans leren in Madrid

Madrid is de hoofdstad van Spanje, en ligt in het centrum van het land. De stad is in Spanje veruit de belangrijkste stad op cultureel, politiek en economisch gebied. Je vindt er diverse interessante musea zoals het Museo del Prado, het Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofia en het Archeologisch Museum. Het Koninklijk Paleis van Madrid is het grootste Koninklijke paleis van Europa, en op ongeveer 40-45 kilometer buiten Madrid ligt het indrukwekkende bouwwerk El Escorial. Een abdijcomplex wat zeer de moeite waard is om te bezoeken. In Madrid vind je vele grote pleinen en straten met verkeersdrukte, overvolle metro’s tijdens de spitsuren en veel geluid op straat. Toch heeft ook een grote stad als Madrid prachtige rustige plekjes, waar je eventjes vergeet dat je je in een wereldstad bevindt.

Neem contact met ons op voor advies en een programma samengesteld op basis van jouw wensen. Voor dit advies en onze bemiddeling worden geen extra kosten in rekening gebracht.

De taalschool in Madrid

Taaltrip werkt samen met zorgvuldig geselecteerde taalscholen in Madrid. De scholen zijn gevestigd in een moderne panden welke comforatbel en modern ingericht zijn. De scholen bevinden zich in het centrum van Madrid en hebben een bewezen goede kwaliteit van lesgeven door gekwalificeerde leraren. Aan de hand van een schriftelijke en mondelinge niveautest wordt bepaald wat je huidige kennis is van de taal, en word je in de groep geplaatst met het juiste niveau. De groepen bestaan uit maximaal 8 tot 10 studenten.

De taalcursus

De school biedt diverse cursussen. De meest gangbare cursus is de cursus Intensief Spaans, welke bestaat uit 20 lesuren per week (4 per dag). Je kan er tevens voor kiezen extra groeps- of privélessen te boeken.

Verblijf in Madrid

We helpen je graag met het vinden van de juiste accommodatie. Je kan hierbij denken aan een verblijf bij een Spaans gastgezin, een gedeeld of privéappartement.

De reis naar Madrid

Het vervoer naar Madrid dien je zelf te regelen. Vanaf het vliegveld kun met het openbaar vervoer naar je verblijf reizen (wij adviseren je graag), een taxi nemen of we kunnen een transfer voor je verzorgen.

Prijzen

Beschrijving 1 week 2 weken 3 weken 4 weken Extra week
Intensieve cursus (standaard) € 190,- € 380,- € 570,- € 760,- In overleg

De intensieve cursus Spaans van 4 groepslessen per dag (totaal 20 lesuren per week) is de standaard en meest populaire cursus, beschikbaar op alle niveaus, van beginners tot gevorderden. Twee uur zal worden gewijd aan grammatica en twee uur aan de praktische toepassing en conversaties in het Spaans. Prijzen van overige cursussen op aanvraag.

Inschrijfkosten: 50 euro (inclusief lesmateriaal, certificaat en niveautest).

Accommodatie

Beschrijving 1 week 2 weken Extra week
Deelappartement éénpersoonskamer € 224,- € 448,- In overleg
Deelappartement tweepersoonskamer In overleg In overleg In overleg

Standaard aankomst zondag en vertrek zaterdag. Prijzen en beschikbaarheid verblijf in privé-appartement, student residence hall of Spaans gastgezin op aanvraag.