Spaans leren in Valencia

Valencia is de derde grootste stad van Spanje met één van de grootste historische stadskernen in Europa. De stad werd in 2011 door Lonely Planet opgenomen in de top 10 van de meest interessante steden in de wereld om te bezoeken. Valencia bezit één van de mildste klimaten in Spanje (een gemiddelde jaartemperatuur van meer dan 22ºC). Daarbij is het gelegen aan de Middellandse Zeekust zodat je er ruim 8 maanden per jaar van het strand en de zon kan genieten. De stad telt twee grote universiteiten en bijna honderd duizend studenten. Dit merk je duidelijk in het sociale leven en in het uitgaansleven van de stad.

Neem contact met ons op voor advies en een programma samengesteld op basis van jouw wensen. Voor dit advies en onze bemiddeling worden geen extra kosten in rekening gebracht.

De taalschool in Valencia

Taaltrip werkt samen met een zorgvuldig geselecteerde taalschool in Valencia. De school bevindt zich in een prachtig gebouw, gelegen in het historische Palacio de los Fernández de Córdova, in het hart van het het oude centrum van Valencia. Het meer dan 150 jaar oude gebouw is volledig gerenoveerd, zodat oude historie gecombineerd wordt met alle moderne voorzieningen die passen bij de huidige tijd. De school bevindt zich bij Arabische muren welke dateren uit de 11e eeuw, en die zich voor een deel in de school bevinden zodat het de klassen een historische en mysterieuze sfeer biedt.

De school heeft 28 nieuwe klaslokalen met interactieve schoolborden, een natuurlijke lichtinval, en voorzien van airconditioning. Studenten kunnen tijdens de pauzes gebruik maken van het studentencafé, de computers en de schoolbibliotheek, of ze kunnen relaxen op een van de diverse terassen, inclusief het fraaie dakterras. De school heeft tevens een uitgebreide keuken waar je gratis deel kan nemen aan diverse kookactiviteiten.

De school organiseert daarnaast diverse culturele activiteiten en excursies waar je aan deel kan nemen gedurende de periode dat je de cursus volgt, zodat je uitgebreid kennis maakt met de stad en de omgeving.

Aan de hand van een schriftelijke en mondelinge niveautest wordt bepaald wat je huidige kennis is van de taal, en word je in de groep geplaatst met het juiste niveau. De groepen bestaan uit maximaal 8 tot 10 studenten.

De taalcursus

De school biedt diverse cursussen. De meest gangbare cursus is de cursus Intensief Spaans, welke bestaat uit 20 lesuren per week (4 per dag). Je kan er tevens voor kiezen extra groeps- of privélessen te boeken.

Verblijf in Valencia

We helpen je graag met het vinden van de juiste accommodatie. Je kan hierbij denken aan een verblijf bij een Spaans gastgezin, een gedeeld of privéappartement.

De reis naar Valencia

Het vervoer naar Valencia dien je zelf te regelen. Vanaf het vliegveld kun met het openbaar vervoer naar je verblijf reizen (wij adviseren je graag), een taxi nemen of we kunnen een transfer voor je verzorgen.

Prijzen

Beschrijving 1 week 2 weken 3 weken 4 weken Extra week
Intensieve cursus (standaard) € 225,- € 450,- € 675,- € 900,- In overleg

Inschrijfkosten 50 euro (inclusief lesmateriaal, niveautest en certificaat). De intensieve cursus Spaans van 4 groepslessen per dag (totaal 20 lesuren per week) is de standaard en meest populaire cursus, beschikbaar op alle niveaus, van beginners tot gevorderden. Twee uur zal worden gewijd aan grammatica en twee uur aan de praktische toepassing en conversaties in het Spaans. Prijzen van overige cursussen op aanvraag.

Accommodatie

Beschrijving 1 week 2 weken Extra week
Deelappartement éénpersoonskamer In overleg In overleg In overleg
Deelappartement tweepersoonskamer In overleg In overleg In overleg

Standaard aankomst zondag en vertrek zaterdag. Prijzen en beschikbaarheid verblijf in privé-appartement, student residence hall of Spaans gastgezin op aanvraag.