Spaans leren in Cádiz

Cádiz kunnen we van harte aanbevelen als bestemming om Spaans te leren! Het heeft het hele jaar door een prettig klimaat, en voor strandliefhebbers zijn er  een aantal prachtige stranden. Playa la Caleta bevindt zich bij de oude stad, Playa Santa Maria del Mar is het begin van een negen kilometer lang zandstrand bij de nieuwe stad, Playa de la Victoria is het centrale strand bij de nieuwe stad, en aan de stadsgrens ligt het strand Playa de la Cortadura met een lengte van bijna vier kilometer. De stad heeft een sfeervol oud centrum met diverse interessante monumenten en musea en je vindt er tal van gezellige barretjes en restaurantjes. In de avond door het centrum wandelen is dan ook echt een aanrader. Door de hele stad liggen kleine parken met exotische planten zoals het Alameda Apodaca met schitterende bloemperken.

Neem contact met ons op voor advies en een programma samengesteld op basis van jouw wensen. Voor dit advies en onze bemiddeling worden geen extra kosten in rekening gebracht.

De taalschool in Cádiz

Taaltrip is in Cádiz op zoek gegaan naar de beste taalschool. De school is aangesloten bij zowel de bekende keten International House als het Instituto Cervantes,  instanties die toezicht houden op een uitstekende kwaliteit van lesgeven door gekwalificeerde leraren. De school is gevestigd in een sfeervol pand in een van de mooiste wijken van het oude centrum van Cádiz, en op loopafstand van het strand. Het pand is comfortabel en modern ingericht en voorzien van airconditioning.

De school organiseert dagelijks leuke culturele en sportieve activiteiten waaraan de studenten vrijwillig kunnen deelnemen. Het is tevens mogelijk een cursus te boeken in combinatie met en surf-cursus, of een cursus speciaal voor tieners.

Aan de hand van een schriftelijke en mondelinge niveautest wordt bepaald wat je huidige kennis is van de taal, en word je in de groep geplaatst met het juiste niveau. De groepen bestaan uit maximaal 6 tot 8 studenten.

De taalcursus

De school biedt diverse cursussen. De meest gangbare cursus is de cursus Intensief Spaans, welke bestaat uit 20 lesuren per week (4 per dag). Je kan er tevens voor kiezen extra groeps- of privélessen te boeken.

Verblijf in Cádiz

We helpen je graag met het vinden van de juiste accommodatie. Je kan hierbij denken aan een verblijf bij een Spaans gastgezin, een gedeeld of privéappartement.

De reis naar Cádiz

Het vervoer naar Cádiz dien je zelf te regelen. Vanaf het vliegveld kun met het openbaar vervoer naar je verblijf reizen (wij adviseren je graag), een taxi nemen of we kunnen een transfer voor je verzorgen.

Prijzen

Beschrijving 1 week 2 weken 3 weken 4 weken Extra week
Intensieve cursus (standaard) € 225,- € 450,- € 660,- € 870,- In overleg

De intensieve cursus Spaans van 4 groepslessen per dag (totaal 20 lesuren per week) is de standaard en meest populaire cursus, beschikbaar op alle niveaus, van beginners tot gevorderden. Twee uur zal worden gewijd aan grammatica en twee uur aan de praktische toepassing en conversaties in het Spaans. Prijzen van overige cursussen op aanvraag.

Accommodatie

Beschrijving 1 week 2 weken Extra week
Deelappartement éénpersoonskamer In overleg In overleg In overleg
Deelappartement tweepersoonskamer In overleg In overleg In overleg

Standaard aankomst zondag en vertrek zaterdag. Prijzen en beschikbaarheid verblijf in privé-appartement, student residence hall of Spaans gastgezin op aanvraag.