Referenties

Lees hier de persoonlijke ervaringen van andere cursisten die hebben gekozen voor Spaans leren in Spanje via Taaltrip en Espaans.

Rick Eimers – Cursus Spaans in Madrid

Zondag ben ik retour gekomen vanuit Madrid na 4 weken verblijf, de taalcursus het Verblijf bij de familie van Raquel Matey. Ik werd bij het gast gezin warm onthaald, geweldig, mijn eerste ervaring in een gastgezin heeft mij een fijne en leerzame periode mogen geven. Er werd mij veel Spaanse taal aangeleerd en daar ben ik Raquel, Angel en hun kinderen Ana & Noah ontzettend dankbaar voor. De zorgen het eten enzo in een woord estupendo. Ik heb me geen betere gezin mogen wensen voor deze maand in het mooie Madrid. Betreft de taal cursus heeft mij ontzettend veel kennis over de Spaanse taal toegebracht.

Een vast ritme van maandag tot vrijdag 09:00 tot 13:00 leerkrachten die gedreven waren om de leerlingen de Spaanse taal machtig te maken, super ervaring. De activiteiten vanuit school, bezoek aan museum’s bezichtigingen, kennismakings bijeenkomsten was voor mij perfect om deel aan te nemen.

Bedankt dat deze ervaring n.a.v. ons email contact in gang is gezet via Espaans.

Anita van Pelt – Cursus Spaans in Málaga

Ik wil jullie nog even bedanken voor het regelen van de taalcursus in Malaga. Ik ben zondag teruggekomen en heb echt een fantastische week gehad! Alles was goed geregeld, de school was heel prettig qua sfeer en ik heb veel opgestoken in de lessen (en ze organiseerden veel leuke activiteiten) en het appartementje was perfect gelegen en erg netjes!

Mirjam Oomens en Wil de Groot – Cursus Spaans in Málaga

De Spaanse les op de taalschool in Malaga is ons goed bevallen. Ontzettend aardige mensen werken daar en we konden met al onze vragen terecht bij Monique. Zoals je gezegd had.

De 1ste lesdag waren we erg zenuwachtig. Hadden slecht geslapen en we zagen het even niet zitten maar dag 2 ging het al een stuk beter. De school organiseerde ook allerlei activiteiten voor de middag waar we alle dagen aan meededen en die zeer de moeite waard waren. We hebben de laatste schooldag nog een privé les gekregen als aanvulling op dag 1 en we konden ook meedoen met een activiteit vanuit de school in week 2 nl. een rondleiding in het Picasso museum. Al met al zijn we zeer tevreden over de school.

Verder is Malaga inderdaad een vriendelijke en mooie stad met aardige mensen, waar erg veel te zien is. En op zondag 27 mei natuurlijk de zeer indrukwekkende processie van de beschermvrouwe van Malaga. Dat was een geweldige start. We hadden het ook erg getroffen met ons appartement.

Sonja nogmaals heel hartelijk bedankt voor al je uitgebreide en vriendelijke reacties op onze vragen steeds. We hebben 2 heerlijke weken gehad. We komen zeker terug naar Spanje. Hopelijk volgend jaar.

Rosita – Cursus Spaans in Madrid

Een terug koppeling van mijn weekje Madrid. Allereerst mijn complimenten. Alles vanaf de aanmelding inzake mijn interesse voor een weekje Spaans studeren in Madrid tot aan het einde vond ik super goed geregeld. Ik heb op alles kunnen vragen tijdens de voorbereiding en alles voor de cursus was goed geregeld. Nogmaals mijn complimenten voor de verzorging. Het opvanggezin was zo aardig, zowel moeder als de kinderen deden ontzetten veel moeite om mij te helpen en hadden erg veel geduld met mij. Nee, ik heb absoluut niets te klagen.

Walter Copier – Cursus Spaans in Málaga

Ik heb een hele goede tijd gehad. Alles was prima voor elkaar. Hartelijk dank. Het is voor herhaling vatbaar!

Anja Reinders – Conversatiecursus en Cursus Spaans in Málaga

Ik heb 2 cursussen gecombineerd, conversatie lessen online met lerares Rocio en tussendoor 2 weken taalcursus in Malaga. Beiden zijn me heel goed bevallen. Op school in Malaga lag de nadruk op de grammatica maar werd het spreken ook goed geoefend. Een hele leuke school, midden in het centrum waar ook veel georganiseerd wordt buiten de lessen om zodat je je Spaans goed kunt oefenen. De online lessen met Rocio zijn heel leuk, ze heeft engelen-geduld en veel humor. Ik ben heel gericht geholpen om mijn Spaans te verbeteren voor het werk waar ik het voor nodig heb. Vooral het persoonlijke contact bij Espaans vind ik heel fijn!

Yolande de Wekker Palm – Cursus Spaans in Málaga

Afgelopen mei ben ik via Espaans naar Malaga geweest. Ik heb de tijd van mijn leven gehad. Ik heb voor een gastgezin gekozen en alles was op en top geregeld. Mijn contact over en weer met Sonja verliep ook heel gemoedelijk. Wanneer ik iets aan haar vroeg was geen moeite te veel en vond ze me helemaal niet lastig. Ik zou de volgende keer zo weer met Espaans gaan. Malaga en ik zijn i.i.g. amigas. Mocht je mijn weekje willen volgen dan kan dat op de facebook pagina Yo Reist die blijft online staan.