Spaans leren in Nerja

Nerja ligt op circa 50 minuten rijden afstand van Malaga aan de Costa del Sol. De stad is mooi gelegen tussen Bergen en het strand, en het heeft het hele jaar door een fijn klimaat van gemiddeld 20 graden. Het centrum van Nerja is gezellig en heeft vele leuke winkels, barretjes en restaurants, en het strand ligt op loopafstand van de school. Nerja is bekend om het Balkon van Europa vanwaar je een prachtig uitzicht hebt over de Middellandse Zee. Het is een ideale locatie voor watersportliefhebbers, en je kan er activiteiten beoefenen als paardrijden, tennissen en zwemmen. De stad organiseert regelmatig feesten en culturele activiteiten waaraan studenten kunnen deelnemen.

Neem contact met ons op voor advies en een programma samengesteld op basis van jouw wensen. Voor dit advies en onze bemiddeling worden geen extra kosten in rekening gebracht.

De taalschool in Nerja

Taaltrip werkt samen met een zorgvuldig geselecteerde taalschool in Nerja. De school is gevestigd in een sfeervol Andalusisch pand in het centrum van Nerja, en het heeft een prachtige tropische tuin. De school is lid van het bekende Instituto Cervantes, een organisatie die streng toezicht houdt op een uitstekende kwaliteit van lesgeven door gekwalificeerde leraren. Het pand is comfortabel en modern ingericht, en voorzien van airconditioning. De school beschikt over 14 ruime klaslokalen, zowel binnen als buiten (in de prachtige tuin), heeft een bibliotheek en een videotheek. Tijdens de pauzes kunnen de studenten vertoeven in de kantine, in de tuin of op het terras.

De school organiseert dagelijks culturele en sportieve activiteiten waaraan je vrijwillig kan deelnemen, zoals een bezoek aan het nabijgelegen prachtige dorpje Frigiliana en de grotten, een wijnproeferij, kayaktocht, of een ruta de tapas.

Aan de hand van een schriftelijke en mondelinge niveautest wordt bepaald wat je huidige kennis is van de taal, en word je in de groep geplaatst met het juiste niveau. De groepen bestaan uit maximaal 6 tot 8 studenten.

De taalcursus

De school biedt diverse cursussen. De meest gangbare cursus is de cursus Intensief Spaans, welke bestaat uit 20 lesuren per week (4 per dag). Je kan er tevens voor kiezen extra groeps- of privélessen te boeken.

Verblijf in Nerja

We helpen je graag met het vinden van de juiste accommodatie. Je kan hierbij denken aan een verblijf bij een Spaans gastgezin, een gedeeld of privéappartement.

De reis naar Nerja

Het vervoer naar Nerja dien je zelf te regelen. Vanaf het vliegveld kun met het openbaar vervoer naar je verblijf reizen (wij adviseren je graag), een taxi nemen of we kunnen een transfer voor je verzorgen.

Prijzen

Beschrijving 1 week 2 weken 3 weken 4 weken Extra week
Intensieve cursus (standaard) € 221,- € 421,- € 588,- € 753,- In overleg

De intensieve cursus Spaans van 4 groepslessen per dag (totaal 20 lesuren per week) is de standaard en meest populaire cursus, beschikbaar op alle niveaus, van beginners tot gevorderden. Twee uur zal worden gewijd aan grammatica en twee uur aan de praktische toepassing en conversaties in het Spaans. Prijzen van overige cursussen op aanvraag.

Accommodatie

Beschrijving 1 week 2 weken Extra week
Deelappartement éénpersoonskamer In overleg In overleg In overleg
Deelappartement tweepersoonskamer In overleg In overleg In overleg

Standaard aankomst zondag en vertrek zaterdag. Prijzen en beschikbaarheid verblijf in privé-appartement, student residence hall of Spaans gastgezin en de seizoenstoeslagen op aanvraag.